Missä opiskelijat ja työelämän edustajat kohtaavat?

0 Posted by - 19.12.2017 - Työelämälle, Artikkelit

Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijat pääsevät tutustumaan työelämään monin tavoin jo opintojen aikana. Work Smart -verkostoitumistreffien lisäksi työelämä tulee tutuksi erilaisilla vierailuilla sekä työelämäpäivinä, jolloin tietyn alan ammattilaiset ja opiskelijat kerääntyvät yhteen pohtimaan alan ajankohtaisia aiheita. Lue lisää oheisista artikkeleista!

 

Talotekniikan opiskelijat yritysvierailulla Leppävirralla

Maaliskuun viimeisellä viikolla talotekniikan kolmannen vuosikurssin opiskelijat matkasivat bussissa jo varhain aamusta Work Smart -hankkeen järjestämällä opintomatkalla kohti Leppävirtaa. Päivän ohjelmassa oli tutustuminen leppävirtalaisen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistuneen yrityksen, Gebwell Oy:n, toimintaan ja tuotantotiloihin.

Lue lisää Karelia-ammattikorkeakoulun verkkolehti Vasusta 3/2017

 

Puukerrostalo ihastutti työelämään tutustuvia opiskelijoita

Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja maaliskuinen muutaman asteen pakkanen tuntuu raikkaalta, kun parikymmentä Karelia-ammattikorkeakoulun tulevaa talotekniikan insinööriä aloittaa vierailunsa erityislaatuisella työmaalla Joensuussa. Ryhmän edessä kohoaa Pohjois-Karjalan ensimmäinen yli kaksikerroksinen puukerrostalo.

Lue lisää Toolilainen-lehdestä 2/2017

 

Työelämän kohtaamisia talotekniikan koulutusohjelmassa

Kareliasta vuonna 2014 valmistuneet insinöörit Piia Ripatti ja Eemeli Vartiainen kutsuttiin vierailulle talotekniikan oppitunnille. He vastasivat opiskelijoiden kysymyksiin sekä kertoivat oman uratarinansa ja ajatuksiaan niin opinnoista ammattikorkeakoulussa kuin elämästä opintojen jälkeen.

Lue lisää Karelia-ammattikorkeakoulun verkkolehti Vasusta 1/2017

 

Suoraa puhetta ja verkostoitumista Matkailun työelämäpäivässä

Marraskuinen matkailualan työelämäpäivä Karelia-ammattikorkeakoululla toi yhteen matkailualan ammattilaiset, opiskelijat ja alasta kiinnostuneet. Päivän teemana oli Kuka maksaa palkkasi tulevaisuudessa? Asiantuntijapuheenvuorot pitivät mm. rovaniemeläinen yrittäjä ja internetmarkkinoinnin osaaja Ilkka Kauppinen (kuvassa) sekä Kolin Keitaan yrittäjät Marianne Ruhanen ja Joona Sarisalmi.

Lue lisää Karelia-ammattikorkeakoulun kumppanuusblogista